Wie ben ik?

Mijn naam is Hans de Mooij. Ik ben 41 jaar oud en ik woon in het oude vestingstadje Zaltbommel.

Werkverleden

Na enkele administratieve banen heb ik zes jaar bij het Openbaar Ministerie in Den Bosch gewerkt. Ik was daar contactpersoon voor mensen die als slachtoffer bij een strafzaak betrokken waren. Ik was telefonisch het eerste aanspreekpunt en ik begeleidde mensen naar de rechtszaal om hen bij te staan. Het was emotioneel zwaar werk, want je krijgt veel te maken met narigheid en geweld. Na verloop van tijd ontstond daarom bij mij de behoefte om op een meer positieve en opbouwende manier met mensen bezig te zijn. Ik ben daarom de opleiding docent wiskunde aan de Fontys hogeschool gaan volgen en ik heb daar mijn propedeuse behaald.

mijn Propedeuse

Getuigschrift propedeuse

Bijles

Sinds 2012 geef ik bijles wiskunde. Het geeft mij veel voldoening om leerlingen een steuntje in de rug te geven. Als leerlingen bij mij komen hebben ze vaak al veel negatieve ervaringen gehad met het vak wiskunde. Dat kan er voor zorgen dat leerlingen hun motivatie verliezen en dat ze niet meer geloven dat ze het vak onder de knie gaan krijgen. Ik zal daarom, naast het aanleren van de wiskundige vaardigheden, ook aandacht besteden aan het ontwikkelen van het zelfvertrouwen bij de bijlesleerling.

Persoonlijke bijles online

Ik werk uitsluitend via internet. De ervaring leert dat persoonlijke live online bijles erg aanslaat. Probeer maar eens vrijblijvend een gratis proefles

Tot snel,

Groet Hans de Mooij

Een van mijn hobby’s is meubelmaken