Wie ben ik?

Mijn naam is Hans de Mooij. Ik ben 44 jaar oud en ik woon in Zaltbommel. Ik heb de opleiding docent wiskunde aan de Fontys hogeschool in Tilburg gevolgd en ik heb daar mijn propedeuse behaald.

mijn Propedeuse

Getuigschrift propedeuse

In het derde jaar van de lerarenopleiding was ik genoodzaakt om te stoppen omdat mijn nieren niet meer werkten. Na drie maanden dialyseren onderging ik een geslaagde niertransplantatie. Ik ben zeer dankbaar dat ik een tweede kans in mijn leven heb gekregen. Er is namelijk een vrouw geweest die, terwijl ze mij op dat moment eigenlijk helemaal niet zo goed kende, het besluit genomen heeft om haar nier aan mij te geven. Ik kan eigenlijk nog steeds niet helemaal begrijpen dat er mensen zijn die dat tijdens hun leven kunnen opbrengen voor een ander persoon.

Ik heb gelukkig maar drie maanden hoeven te dialyseren

De dag voor de transplantatie

Bijles

Sinds 2012 geef ik bijles wiskunde. Het geeft mij veel voldoening om leerlingen een steuntje in de rug te geven. Als leerlingen bij mij komen hebben ze vaak al veel negatieve ervaringen gehad met het vak wiskunde. Dat kan er voor zorgen dat leerlingen niet meer geloven dat ze het vak onder de knie zullen gaan krijgen. Ik zal daarom, naast het aanleren van de wiskundige vaardigheden, ook aandacht besteden aan het ontwikkelen van het zelfvertrouwen bij de bijlesleerling. En wees niet bang, ik snap best dat sommige leerlingen wiskunde gewoonweg niet leuk vinden. Af en toe een beetje morren en klagen op het vak wiskunde mag best. Daar heb ik alle begrip voor.

Bijles geef ik uitsluitend via internet en ik merk dat dat erg aanslaat. Probeer maar eens vrijblijvend een gratis proefles…

Tot snel,

Groet Hans de Mooij

Een van mijn hobby’s is meubelmaken

Ik ben vrijwilliger bij een verzorgingstehuis. Op dinsdagochtend ga ik altijd met bewoners wandelen

Dit is mevrouw Tettero. Zij is ook een bewoner van het verzorgingstehuis De Wielewaal en zij heeft een speciaal plekje in mijn hart.